flashback friday

Jeetje wat een week.. Een week waarin ik even wat minder tijd heb genomen voor mijn bedrijf maar meer voor mijn familie. En daarnaast ben ik druk met de voorbereidingen voor de bruiloft! Over twee weken is het namelijk zover:)

Vorige week vrijdag was Mike ook vrij dus hebben wij lekker een dagje samen genomen. In de ochtend ben ik eerst wezen sporten en daarna zijn we de stad in geweest. We moesten namelijk onze trouwringen laten graveren:) En ook de laatste spulletjes voor de versiering moesten worden gekocht. En zo waren we opeens vier uur aan het shoppen (en lunchen). Wie wist dat het kon in Lelystad;)

Zaterdag was één groot feest. Mijn oma is afgelopen week namelijk 90 jaar geworden! En wat is ze nog fit voor haar leeftijd! Lopend haar boodschapjes doen, woont nog zelfstandig en wilde voor haar verjaardag heel graag vogelhuisjes voor haar tuin. Daarnaast waren ook mijn nichtjes uit Nieuw-Zeeland donderdag aangekomen! Voor de bruiloft en de verjaardag van mijn oma. Dus dat was natuurlijk één groot feest. Heerlijk met zijn alle gelunched en daarna de traditie getrouwe familiefoto’s:)

Zondag heb ik de hele middag zitten wegsmelten bij de tennisbaan. Mike had namelijk twee finales. En als supporterde vriendin moet ik dan toch echt wel 1 kijken. Ik wilde nog wel eerst sporten dus ik koos voor de finale in de middag. Heerlijk weer een stukje op mijn tweewieler kunnen rijden:) Die gelukkig in de schaduw stond zodat ik op de terug weg niet weg zal smelten..

Verder had ik deze week weer consuls met cliënten waar ik weer mega trots op ben! Op dit moment begeleid in een cliënt die binnenkort testen heeft voor de knzb en daarvoor op een bepaald vetpercentage moet zitten. Wij doen dit door hem volgens mijn voedingsschema’s te laten eten. Op dit moment zit hij netjes op de gewenste vetpercentage en gaat het dus vooral om behoud. Na zijn testweek gaan we er naar toe werken dat hij zelfstandig voedingsschema’s kan maken die voldoen aan zijn macro’s. Mijn andere cliënt is nu 2 kilo afgevallen na 6 weken begeleiding. Maar wat vooral belangrijk is, is dat haar viscerale vetwaarde is gedaald en zij in die zes weken gene snaaibuien meer heeft gehad! En nog een cliënt heeft de juiste gedachtegang te pakken. In het begin had zij het idee dat ze alleen maar ongezond had, maar had ze ook niet meer een goed beeld van wat nou gezond eten is. Door een juiste mindset kijkt ze nu anders tegen eten aan. Hierdoor eet ze minder door als ze voor haar gevoel slecht eet.

Dit soort vooruitgang maakt mij zo blij! Snel afvallen en resultaatfoto’s van 8 weken verschil zijn allemaal leuk maar zo niet realistisch. Een afvalproces is een gedragsverandering. Als je te snel afvalt heb je de gedragsverandering nog niet ondergaan. Terugvallen in je oude gewoontes is dan ook aanwezig. Het leren maken van bewuste keuzes is dan ook een van mijn richtpunten. Dat we daarbij gewicht verliezen is mooi mee genomen!

Naast mijn werkafspraken zit ik deze week ook vol met prive afspraken. Zo gingen we woensdag avond naar de lion king! wat zeker een aanrader is! Wij gingen voor de tweede keer en je blijft je ogen uitkijken.  En donderdag hebben wij in de efteling rond gelopen. Natuurlijk met de nichtjes uit Nieuw-Zeeland. Een super warme dag maar ook zo gezellig om weer even samen te zijn.

Ook heb ik deze week de beslissing genomen om te beginnen met de opleiding fitnesstrainer A. Ik wil mijn diensten uitbreiden met sport/beweging. Ook al heb ik veel ervaring van het zelf sporten, ik vindt het heel erg belangrijk dat ik ook de bijbehorende kennis op doe. Dit omdat ik weet hoe vervelend het is om een blessure te hebben en ik wil niet de oorzaak zijn bij iemand anders. De opleiding duurt zes maanden. Doordat ik begin in de zomervakantie (waarin ik ook nog is twee keer op vakantie ga), denk ik dat ik begin volgend jaar mijn fitnesstrainer A te hebben gehaald:)

Dus de komende weken, wat zeg ik maanden, ben ik weer druk met studeren. Maar de begeleiding voor mijn cliënten blijft natuurlijk op de eerste plaats staan!

Leave a Comment

Bel mij