Groepsbegeleiding

Nieuw bij Healthy Foodstyle Advice! 

Vanaf 1 oktober biedt ik groepsbegeleiding aan. In een groep van vijf tot acht man komen we één keer per week samen. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we knelpunten waar we tegen aan lopen. Daarnaast hebben we elke week een weegmoment om de vooruitgang bij te houden. Na tien weken sluiten we af met een leuk praktijkuitje. Dit om onze opgedane kennis te testen en op een positieve manier af te sluiten.

Tijdens deze tien weken gaan we niet alleen aan de slag met gewicht verliezen maar ook met het bereiken van meer balans. Meer rust in het dagelijkse leven en meer energie. Het combineren van een huishouden, baan, bewegen en gezond eten zorgt vaak voor een hoop stress. Samen gaan we werken aan balans.

Voor 3x 128 euro krijg je:

10 contactmomenten in groepsverband

1 afsluitend praktijkuitje

Een maand na dit praktijkuitje nog een gratis consult om te kijken hoe het nu gaat.

Elke dag een opdracht, theorie of een persoonlijk verhaal van mij.

Een weekplanner voor het plannen van jouw maaltijden en boodschappen.

Betaal je in 1x? dan krijg je 5% korting.

Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn opleiding tot gewichtsconsult. Ik verwacht deze in oktober te hebben afgerond en mij te hebben geregistreerd als BGN-consult. Dit betekend dat je tegen die tijd 50% van de behandelingen vergoed kan krijgen via jouw zorgverzekeraar. Let op, dit is een verwachting.

Lijkt dit jou wel wat? Geef je dan snel op via info@healthyfoodstyle.nl. Tot 1 september kun je, je aanmelden voor deze groep.

Bel mij