Mijn diensten

Mijn programma’s:

 Tijdens mijn begeleiding maken we geen gebruik van wondermiddeltjes, geen pillen, shakes, repen of maaltijdvervangers. De basis zal zijn het opbouwen van een gezonde relatie met voeding. We gaan eten volgens de richtlijnen van het voedingscentrum. En gaan leren om te gaan met feestjes of etentjes. Een levensstijl ontwikkelen die je ook kan volhouden nadat je, je doel hebt behaald.

Ik heb hiervoor 3 programma’s ontwikkeld, namelijk:

12 weken begeleidingsprogramma:

Gedurende twaalf weken krijg je elke week een voedingsschema, waar precies op stat wat jij elke dag moet eten. Dit zijn gerechten waar het hele gezin van mee kan eten.

Samen plannen we jouw sportmomenten en rustmomenten.

Je krijgt een handig werkboek met opdrachten waardoor je bewuster wordt.

En gedurende de twaalf weken leer je steeds zelfstandiger voedingsschema’s op te stellen.

De eerste bijeenkomst zal een intake gesprek zijn van ongeveer 45 minuten tot een uur. Daarna hebben we wekelijks een weegmoment en bespreken we hoe de afgelopen week is gegaan. Dit consult zal ongeveer 20 minuten duren. De kosten voor dit pakket zijn €335,-

10 weken begeleidingsprogramma:

Dit 10 weken programma is een stuk zelfstandiger dan het twaalf weken programma. Je krijgt namelijk geen voedingsgprogramma maar bent zelf verantwoordelijk voor wat je eet. De consults zullen bij dit programma ook langer zijn omdat we verschillende knelpunten samen zullen bespreken. Zo komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. Belang van een voedzame ontbijt en waar moet dit uit bestaan.
  2. Belang van drie voedzame maaltijden per dag en waar moeten deze dan uit bestaan.
  3. Het eten van tussendoortjes.
  4. Koolhydraten
  5. Eetbuien en emotie eten
  6. Feestjes en uit eten
  7. Balans en compenseren
  8. Calorieën tellen en If It Fits Your Macro’s
  9. Het belang van plannen

Tijdens deze tien weken leer jij een gezonde relatie te krijgen net voeding en zonder schuldgevoel een keer wat te eten wat gelabeld is als “slecht”.

Dit programma bestaat uit een intake van ongeveer 45 minuten a een uur gevolgd door 9 consults van een half uur en kost €375,-

Online begeleiding

De voorwaarde voor de overige programma’s is dat je wekelijks bij mij in de praktijk kan komen. Voor de mensen die niet uit lelystad komen maar wel mijn begeleiding willen heb ik een online programma opgezet waarbij wij via whatsapp/ email/ skype of ander kanaal contact hebben. Bij dit programma moet je, je voeding bij houden in de app myfitnesspal en kijk ik met je mee. Verder bespreken we de knelpunten waar je tegen aanloopt.

De kosten voor dit programma zijn voor de eerste maand: €100,- en voor het verlengen €50,-.

Bel mij