Online begeleiding

Helaas woont niet iedereen in Lelystad of gelukkig.. het is maar net hoe je het bekijkt;) Hierdoor zou je kunnen zeggen dat mijn doelgroep beperkt is tot Lelystad en omstreken. Gelukkig is de technologie zo ver ontwikkeld dat ik de mogelijkheid kan aanbieden tot online begeleiding. Door middel van whatsapp, mail, skype, facebook messenger en verzin het maar kunnen wij contact hebben en kan ik jou begeleiden. Er zijn enkel een paar dingen die ik van jou vraag:

  • installeren van de app my fitnesspal
  • het eerlijk bijhouden van wat je eet en drinkt in de app
  • mij berichten elke keer als je een vraag hebt of mij wat wilt laten weten en je vooral niet bezwaard voelen als je dat doet!

Online begeleiding

Duurt één maand waarbij jij voorafgaand een vragenlijst invult en een voedingsdagboek bijhoudt. Aan de hand van deze informatie maak ik een basispakket op voor jou. Aan de hand van deze informatie en samen met mijn begeleiding gaan wij werken naar een gezond voedingspatroon. Daarbij gaan we ook jou doel behalen zoals afvallen, beter in je vel zitten of aankomen.

Deze begeleiding vraagt een grote zelfstandigheid van jouw omdat we geen wekelijkse weekmomenten hebben. Ik kan dus niet controleren of jou opgegeven gegevens kloppen en of je werkelijk progressie maakt.

Tijdens deze begeleiding is het van belang dat je zelf bij houdt of je voldoende calorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten eet. Door het gebruik van de app my fitness pal kan ik inzien wat jij invoert. Zo kan ik hier adviezen geven en je sturen.

Voordelen online begeleiding

  • je hoeft het huis niet uit
  • je kan mij altijd vragen stellen en hoeft niet te wachten tot wij elkaar weer zien
  • je leert zelfstandig je voedingspatroon te veranderen

Verlening van online begeleiding:

Zoals al gezegd duurt de online begeleiding een maand. Wil jij nog een maand door gaan dan kan dit. Wij verlengen ons proces en je hoeft daarvoor niet weer opnieuw een vragenlijst in te vullen.

Berekening van je macro’s:

De koolhydraten, eiwitten en vetten waar ik het net over had worden ook wel macro’s genoemd. Voor iedereen is de verhouding daarin anders en afhankelijk van jouw beweging, leeftijd, geslacht, gewicht en andere factoren. Deze moeten dus persoonlijk worden berekend. Dit kan ik voor jou doen. Daarna ga jij hiermee zelfstandig aan de gang. Dit is dus voor mensen die al gevorderd zijn in het zelfstandig opstellen van een voedingspatroon.

Klik hier voor de tarieven van online begeleiding

 

Bel mij