Afvallen met een dieet

De zomer is weer voorbij. En we hebben bijna allemaal wel vakantie kilo’s mee genomen naar huis. Ik in ieder geval wel! Na het trouwen, 11 dagen bulgarije en 8 dagen tunesië met daar tussen 2 weken thuis. Zit er een mooi extra vet laagje rondom mijn lichaam…

Vind ik dat erg? Nee.. Natuurlijk ik baal stiekem wel een beetje. Maar dat is niet perse omdat ik ben aangekomen, maar om weer daar het patroon heen te komen. Het patroon van lekker eten en vooral veel van de verkeerde dingen. Ijs, patat, toetjes, chips dat wat je prima af en toe in een beetje kan eten maar wat je tijdens de vakantie wel iets meer dan een beetje eet. De smaak ernaar blijft hangen en het doorbreken van dit patroon is lastig.

Veel mensen maken op dit soort momenten gebruik van een dieet. Dit omdat iemand er dan vaak regels zijn die je kan volgen. En er mensen zijn waarbij deze diëten hebben gewerkt.

Deze week ga ik enkele diëten beschrijven voor jullie en de voor- en nadelen van deze diëten. De volgende diëten zal ik beschrijven:

  • koolhydraatarm
  • crashdiëten
  • If It Fits Your Macro’s
  • Intermittent fasting

Leave a Comment

Bel mij