Flashback Friday

En zo waren we opeens alweer drie vrijdagen verder sinds mijn eerste flashback Friday en staat de teller nog steeds op 1😳.. De eerste vrijdag waarop ik geen flashback schreef had ik een consult, een wandelafspraak en zat ik in de middag op de tennisbaan ter promotie van healthy Foodstyle advice. En daarna zat ik in de auto richting den Bosch voor de foute party! Afgelopen vrijdag had ik in mijn planning dacht ik precies een gaatje om de flashback te schrijven.. Alleen toen ik thuis kwam zat mijn huis vol met mijn vriendinnen en had ik dus mijn vrijgezellenfeestje! 🎉 Een feestje waarbij ik natuurlijk voor lul moest lopen door de stad en daarna gingen we paaldansen! (mijn nieuwe roeping😂)

Dus om het makkelijk te houden sla ik die twee weken even over en ga ik alleen een flashback doen van afgelopen week😊

Het weekend heb ik even lekker niet gewerkt maar heerlijk met het hondje een dogsurvival gedaan en zondag bij gekomen van 2 drukke dagen🤭

Maandag begon de werkweek weer. Maandag ochtend heb mijn consult van dinsdag voorbereid en nog wat kleine administratieve dingen gedaan omdat wij in de middag een afspraak hadden met onze ceremonie meesters. Even de laatste dingen afspreken die nog moeten gebeuren want over een week is het alweer zover! 😱

Deze week stond dus voornamelijk in het teken van werken en de bruiloft voor bereiden. Druk in de weer met verspuiten, touw en lint en tussendoor voedingschema maken en consuls voor bereiden.

En wat mag ik weer trots zijn op mijn klanten! Ze maken zulke mooie stappen en niet alleen qua gewicht maar ook qua bewustwording. Het steeds makkelijker vinden om de juiste keuzes te maken en tot het inzicht komen dat met 1 “slecht” product je de dag nog niet hebt verpest. (hierover ga ik binnenkort nog wat meer schrijven;))

Ik wil graag het resultaat van 1 klant met jullie bespreken. Zij was namelijk duidelijk teleurgesteld toen zij op de weegschaal stapte bij mij. De weken ervoor was ze aangenaam verrast en had niet verwacht dat ze was afgevallen. Dus deze week verwachtte ze dat stiekem weer. In plaats daarvan was het eerder behaalde resultaat van – 1,8 kg (in 2 weken) er alweer bijna aan.. Duidelijk teleurgesteld stapte ze van de weegschaal af met de opmerking ik ben aangekomen. Pas toen ik de overige resultaten vertelde werd ze alweer wat vrolijker. Zo was er namelijk 1,5 % vet af! En 2,1 kilo spier bij😊 ook was haar vochtpercentage hoger en was haar visceraal vet met een punt gezakt! Ik was natuurlijk dus super trots. Bij haar moest het kwartje nog vallen, ik stuurde haar dan ook weg met de opdracht vooral doen wat je de afgelopen weken doet😊

En toen was het alweer vrijdag en heb ik vanmiddag mijn eigen evaluatie moment bij de sportschool. En voel ik mij dus even net als mijn klanten bang voor wat de weegschaal gaat zeggen. Maar ook heel nieuwsgierig naar mijn nieuwe schema.

En komend weekend? Ga ik sinds lange tijd weer eens naar het zwembad. Ik heb namelijk 21 jaar op synchroonzwemmen gezeten tot ik vorig jaar besloot te stoppen. Mijn moeder was daar altijd nauw betrokken bij en heeft 17 jaar lang onze uitvoeringsbadpakken gemaakt en beheerd. Super veel werk, bloed, zweet en tranen hebben daar in gezeten. En ook zij heeft nu besloten te gaan stoppen. Dit weekend is dus de laatste keer dat de meiden in “haar” badpakken in actie komen😊 Dus dit weekend ga ik naar de eindshow van mijn oude clubbie is kijken of het weer gaat kriebelen 😂

Leave a Comment

Bel mij